Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Grønne planter og Miljø​

Planter er en god måde at bringe naturen indenfor på. Hvad enten det er på kontoret eller i hjemmet kan planter og blomster være med til at give et bedre miljø og en gladere hverdag. Mange er afskrækket fra at have mange planter ved tanken om, hvor meget tid det kan tage at passe sådanne planter og blomster. Heldigvis findes der mange typer af planter som ikke behøver særlig pasning, men som bare står og gør hverdagen lidt bedre. Uanset hvad blomsterne skal bruges til, og hvilke planter man er på udkig efter, er det et godt sted at starte hos DK Planteservice.

Vi hjælper dig med grønne planter og miljøer

Vi har mange års erfaring i branchen, og har derfor en stor viden indenfor faget. Vi har et bredt kendskab til de forskellige planter og deres egenskaber, og derfor er vi det ideelle valg til at vejlede, hvis der er brug for det. Vi kan hjælpe dig med at finde frem til lige netop den plante, der passer til dig, dit kontor eller noget helt tredje. Vi guider dig også gerne til at finde en plante, der kan bruges som gave. 

Lyder det som noget for dig, skal du være meget velkommen til at kontakte os på tlf. 65 97 37 37 eller sende en mail på:  

info@dkplanteservice.dk

DK Planteservice A/S​

​CVR: 33396988